edholms.blogg.se

visst är jag duktig

Kategori: Allmänt

SNÄLLA HJÄLP! 
Ja jag har ju gjort det underbara och jättedukitga jag har då förstört min design (applåder) så snälla någon som kan hjälpa mig.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Då börjar vi om

Kategori: Allmänt

Nu börjar vi om igen, skola, plugg, klag och te. Jag känner mig inte redo för skolan än jag har inte hunnit allt än som jag ville i somras. Men jag får ta mig igenom detta med musik.
 
Nu för tiden så lyssnar jag bara på Känn ingen sorg sound tracket det är så jädrans bra särskilt Disa Östrand – Gårdakvarnar och skit och Håkan Hellström – Jag har varit i alla städer.
Jag kan inte släppa den filmen, den är så bra.
Den skylten är min favorit.
 
 

Hedemora

Kategori: Allmänt

Det va ett tag sen men jag mår bra och har idag kommit hem från bakaetläger i Hedemora.
Tänkte inte berätta om varje dag men en bra summering är att jag har tränat, skrattat och sjungit dåliga låtar jättehögt. Låter alltid mycket tråkigare än av det va haha.
Imorgon åker jag till Grekland med min mamma och min syster i en vecka vilket betyder att jag inte kommer att uppdatera något alls (inte för att jag gör det annars men ändå)
 
Detta är väl den bästa bilden på dom jag va med mest förutom att två saknas (Alex och Markus) :(
 
Det va nog allt, Kram